Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące zielone szparagi otulone wędzoną surową szynką i ciastem francuskim wspaniale komponują się z płynnym żółtkiem jajka ugotowanego na miękko.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 791
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5591
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9442
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 210
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 791
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5591
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9442
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 210
Składniki
Szparagom odłamujemy zdrewniałe końcówki Każdego szparaga owijamy plasterkiem szynki, a następnie cienkim paskiem ciasta francuskiego. Szparagi układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w 200 stopniach C około 15 minut, aż ciasto ładnie się zarumieni. Gorące szparagi podajemy posypane serem pecorino oraz natką pietruszki. Tak przygotowane szparagi wyśmienicie smakują, gdy zanurzymy je w żółtku jajka ugotowanego na miękko.