Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trzy składniki a tyle dobrego jedzonka.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10437
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336780
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4361
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423813
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10437
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336780
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4361
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423813
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, pokroić w grube plastry, opłukać i wysuszyć na ścierce. Następnie przełożyć do rondelka z roztopionym smalcem i smażyć na złoto przez 15 minut. Dodać przyprawy do smaku cały czas mieszając. Smażyć jeszcze przez pół godziny. Ser pokroić w paski, dodać połowę do ziemniaków i smażyć jeszcze bez przykrycia do rozpuszczenia się sera. Po czym potrawę przełożyć do naczynia żaroodpornego, obłożyć resztą pozostałego sera i zapiec przez chwilę w piekarniku do połączenia się składników.