Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, tanio i smacznie.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 927
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2799
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3368
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 927
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2799
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3368
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć przez noc, następnie ugotować w tej samej posolonej wodzie do miękkości. Ziemniaki umyć, ugotować w osolonej wodzie w łupinach. Po ostudzeniu wydrążyć łyżką a środki ziemniaków pozostawić do farszu. Cebule obrać, przysmażyć na maśle i zmielić razem z odsączonymi grzybami i ziemniakami. Dodać starty żółty ser, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Napełnić farszem przygotowane ziemniaki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Piec w temperaturze 180 stopni przez 30 minut. Podawać na ciepło posypane zieleniną.