Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, tanio i smacznie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1823
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1588
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1823
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1588
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2047
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć przez noc, następnie ugotować w tej samej posolonej wodzie do miękkości. Ziemniaki umyć, ugotować w osolonej wodzie w łupinach. Po ostudzeniu wydrążyć łyżką a środki ziemniaków pozostawić do farszu. Cebule obrać, przysmażyć na maśle i zmielić razem z odsączonymi grzybami i ziemniakami. Dodać starty żółty ser, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Napełnić farszem przygotowane ziemniaki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Piec w temperaturze 180 stopni przez 30 minut. Podawać na ciepło posypane zieleniną.