Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na przekąskę.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2341
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421531
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2099
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2341
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421531
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2099
Składniki
Sposób przygotowania: Ziemniaki obrać, umyć, ściąć wierzchołki i wydrążyć łyżeczką.
Pieczarki posiekać razem z cebulą i przesmażyć na 1 łyżce masła, dodając sól i pieprz do smaku oraz jajko i bułkę tartą.
Wymieszać masę i napełnić środki wydrążonych ziemniaków, przykryć ściętymi kawałkami, polać resztą masła i zapiec w piekarniku ok. 20-25 minut w temperaturze 200°C.