Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na przekąskę.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 422
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8328
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13426
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2694
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 422
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8328
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13426
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2694
Składniki
Sposób przygotowania: Ziemniaki obrać, umyć, ściąć wierzchołki i wydrążyć łyżeczką.
Pieczarki posiekać razem z cebulą i przesmażyć na 1 łyżce masła, dodając sól i pieprz do smaku oraz jajko i bułkę tartą.
Wymieszać masę i napełnić środki wydrążonych ziemniaków, przykryć ściętymi kawałkami, polać resztą masła i zapiec w piekarniku ok. 20-25 minut w temperaturze 200°C.