Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na przekąskę.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116060
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7909
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2987
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1441
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1264
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116060
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7909
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2987
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1441
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1264
Składniki
Sposób przygotowania: Ziemniaki obrać, umyć, ściąć wierzchołki i wydrążyć łyżeczką.
Pieczarki posiekać razem z cebulą i przesmażyć na 1 łyżce masła, dodając sól i pieprz do smaku oraz jajko i bułkę tartą.
Wymieszać masę i napełnić środki wydrążonych ziemniaków, przykryć ściętymi kawałkami, polać resztą masła i zapiec w piekarniku ok. 20-25 minut w temperaturze 200°C.