Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można je łatwo i szybko przygotować,praktycznie niczym nie różnią się od tych z ogniska Do tego masło czosnkowo-paprykowe i czujmy się jak na biwaku.:).Polecam:)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118258
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8447
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3120
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2190
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1561
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118258
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8447
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3120
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2190
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1561
Składniki
Umyte ziemniaki dać do foremki i do nagrzanego piekarnika do 190st. Piec około 30-40min.Dugość pieczenia zależy od wielkości ziemniaków. Po upieczeniu układamy ziemniaki na największym palniku i pzypiekamy ze wszystkich stron by zrobiła się przypalona i chrupiąca skorupka. Podawać z masłem czosnkowo-papryczkowym. Czosnek i papryczkę drobno posiekać,wymieszać z masłem.Posolić do smaku. Radzę zrobić większą ilość,ziemniaki są tak smaczne,że na dwóch nie skończycie:)
Smacznego życzę!