Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można je łatwo i szybko przygotować,praktycznie niczym nie różnią się od tych z ogniska Do tego masło czosnkowo-paprykowe i czujmy się jak na biwaku.:).Polecam:)
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 66
Ten przepis idealnie sprawdzi się w momencie, kiedy zabrakło Wam pieczywa i n...
Odsłon: 17778
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 397
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 5055
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2697
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 66
Ten przepis idealnie sprawdzi się w momencie, kiedy zabrakło Wam pieczywa i n...
Odsłon: 17778
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 397
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 5055
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2697
Składniki
Umyte ziemniaki dać do foremki i do nagrzanego piekarnika do 190st. Piec około 30-40min.Dugość pieczenia zależy od wielkości ziemniaków. Po upieczeniu układamy ziemniaki na największym palniku i pzypiekamy ze wszystkich stron by zrobiła się przypalona i chrupiąca skorupka. Podawać z masłem czosnkowo-papryczkowym. Czosnek i papryczkę drobno posiekać,wymieszać z masłem.Posolić do smaku. Radzę zrobić większą ilość,ziemniaki są tak smaczne,że na dwóch nie skończycie:)
Smacznego życzę!