Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis warto wypróbować. Ziemniaczki są wspaniałe.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7829
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3027
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7829
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3027
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Miód wymieszać z octem, chili i cynamonem. Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na maśle, dodać kukurydzę z zalewą i chwilę podgotować na wolnym ogniu. Na patelni rozgrzać olej, wsypać ziemniaki i smażyć przez 10 minut, stale mieszając pod koniec posolić do smaku. Następnie dodać kukurydzę, polać sosem z miodu i gotować jeszcze przez około 5 minut. Podawać na ciepło.