Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaki posypane rozmarynem
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 768
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12269
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 223
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7408
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 768
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12269
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 223
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7408
Składniki
Ziemniaki kroimy w mniejsze kwadraty. Podgotowujemy 10 min w osolonej wodzie.Odcedzamy.
Wkładamy do brytfanki, posypujemy rozmarynem (jeżeli suszony to niewiele). Podlewmy oliwa, tak 1/3 ziemniaków ma być w oliwie, wkładamy do piekarnika na ok. 40 minut ( w zależności od zarumienienia sie ziemniaczków)w 180 stop. C.