Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaki posypane rozmarynem
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 433
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2222
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38656
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1351
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 433
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2222
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38656
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1351
Składniki
Ziemniaki kroimy w mniejsze kwadraty. Podgotowujemy 10 min w osolonej wodzie.Odcedzamy.
Wkładamy do brytfanki, posypujemy rozmarynem (jeżeli suszony to niewiele). Podlewmy oliwa, tak 1/3 ziemniaków ma być w oliwie, wkładamy do piekarnika na ok. 40 minut ( w zależności od zarumienienia sie ziemniaczków)w 180 stop. C.