Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaki posypane rozmarynem
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2474
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3536
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28488
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2474
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3536
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28488
Składniki
Ziemniaki kroimy w mniejsze kwadraty. Podgotowujemy 10 min w osolonej wodzie.Odcedzamy.
Wkładamy do brytfanki, posypujemy rozmarynem (jeżeli suszony to niewiele). Podlewmy oliwa, tak 1/3 ziemniaków ma być w oliwie, wkładamy do piekarnika na ok. 40 minut ( w zależności od zarumienienia sie ziemniaczków)w 180 stop. C.