Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaki posypane rozmarynem
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 669
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 381
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3237
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4076
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 852
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 669
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 381
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3237
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4076
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 852
Składniki
Ziemniaki kroimy w mniejsze kwadraty. Podgotowujemy 10 min w osolonej wodzie.Odcedzamy.
Wkładamy do brytfanki, posypujemy rozmarynem (jeżeli suszony to niewiele). Podlewmy oliwa, tak 1/3 ziemniaków ma być w oliwie, wkładamy do piekarnika na ok. 40 minut ( w zależności od zarumienienia sie ziemniaczków)w 180 stop. C.