Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimna przystawka z kaczego udka podana z plasterkiem pomarańczy.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1682
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1682
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Składniki
Udka marynujemy w przyprawie do kaczki wymieszanej z olejem. Zamarynowane udka odstawiamy na 1-2 godziny.
Po tym czasie nacinamy skóry udek i smażymy na gorącej patelni. Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem.
Usmażone udka podajemy ciepłe lub zimne jak kto lubi. Podajemy z plasterkiem pomarańczy. Smacznego!!!