Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimna przystawka z kaczego udka podana z plasterkiem pomarańczy.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3514
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 358
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1733
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3514
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 358
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1733
Składniki
Udka marynujemy w przyprawie do kaczki wymieszanej z olejem. Zamarynowane udka odstawiamy na 1-2 godziny.
Po tym czasie nacinamy skóry udek i smażymy na gorącej patelni. Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem.
Usmażone udka podajemy ciepłe lub zimne jak kto lubi. Podajemy z plasterkiem pomarańczy. Smacznego!!!