Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 76
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 161
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 425
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 261
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 76
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 161
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 425
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 261
Składniki
pieczarki wyczyscic, papryke pokroic w wieksze kawalki, cebule w grube paski, kielbase i boczek w plastry, piers z kurczaka kroimy w kawadraty posypujemy przyprawa do grila,dodajemy czosnek oliwe i odstawiamy na godz aby mieso przeszlo przyprawa; do tego mozemy dolozyc boczek; skladniki nadziewamy na patyczki kolejnosc wg gustu; blache w piekarniku smarujemy oliwa ukladamy nasze szaszlyki, pieczemy w temp 150 stopni przez okolo 45 min przewracajac co jakis czas aby rownomiernie upiekly sie z kazdej strony a nie przypalily;)