Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
        
        
                Składniki
pieczarki wyczyscic, papryke pokroic w wieksze kawalki, cebule w grube paski, kielbase i boczek w plastry, piers z kurczaka kroimy w kawadraty posypujemy przyprawa do grila,dodajemy czosnek oliwe i odstawiamy na godz aby mieso przeszlo przyprawa; do tego mozemy dolozyc boczek; skladniki nadziewamy na patyczki kolejnosc wg gustu; blache w piekarniku smarujemy oliwa ukladamy nasze szaszlyki, pieczemy w temp 150 stopni przez okolo 45 min przewracajac co jakis czas aby rownomiernie upiekly sie z kazdej strony a nie przypalily;)