Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8652
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8652
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Składniki
pieczarki wyczyscic, papryke pokroic w wieksze kawalki, cebule w grube paski, kielbase i boczek w plastry, piers z kurczaka kroimy w kawadraty posypujemy przyprawa do grila,dodajemy czosnek oliwe i odstawiamy na godz aby mieso przeszlo przyprawa; do tego mozemy dolozyc boczek; skladniki nadziewamy na patyczki kolejnosc wg gustu; blache w piekarniku smarujemy oliwa ukladamy nasze szaszlyki, pieczemy w temp 150 stopni przez okolo 45 min przewracajac co jakis czas aby rownomiernie upiekly sie z kazdej strony a nie przypalily;)