Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456772
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1204
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2083
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456772
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1204
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2083
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Składniki
pieczarki wyczyscic, papryke pokroic w wieksze kawalki, cebule w grube paski, kielbase i boczek w plastry, piers z kurczaka kroimy w kawadraty posypujemy przyprawa do grila,dodajemy czosnek oliwe i odstawiamy na godz aby mieso przeszlo przyprawa; do tego mozemy dolozyc boczek; skladniki nadziewamy na patyczki kolejnosc wg gustu; blache w piekarniku smarujemy oliwa ukladamy nasze szaszlyki, pieczemy w temp 150 stopni przez okolo 45 min przewracajac co jakis czas aby rownomiernie upiekly sie z kazdej strony a nie przypalily;)