Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki cudownie smakują z cząbrem. A jak jeszcze dodamy do nich suszoną cebulkę i skropimy olejem czosnkowo-paprykowym? Tak małe elementy dają najwiecej smaku, dzis zapraszam na aromatyczne zapiekanki, które będą idealnym posiłkiem na kolacje.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Bagietki smarujemy ketchupem. Pieczarki kroimy drobno Bagietkę odciskamy na pieczarkach, doprawiamy solą, pieprzem, cząbrem, na to szynka i ser. Polewamy olejem smakowym i pieczemy 5min w piekarniku. Na koniec posypujemy suszoną cebulką. Smacznego!