Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryżowo- czosnkowa przekąska.
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 217
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 130
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1267
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4246
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 217
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 130
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1267
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4246
Składniki
Podgrzewamy oliwę i dodajemy do niej czosnek. Podsmażamy na złoto i dodajemy ryż. Smażymy ok 2 min. Dodajemy jajko i wszytko mieszamy jeszcze przez ok 2min. Gotowe do podania.