Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie rozgrzewa w chłodne jesienne wieczory :)
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1769
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 406
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1769
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 406
Składniki
Po obraniu dynię kroimy w kostkę i pieczemy w piecu ok 30 minut w 200 stopniach. Po upieczeniu, miksujemy ją blenderem.
Na patelni rozgrzewamy oliwę i smażymy na niej cebulę pociętą w drobniutką kosteczkę, oraz czosnek. Dodajemy do musu z Dyni.
Całość gotujemy kilka minut, podajemy posypane grzankami zrobionymi z pieczywa.