Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie rozgrzewa w chłodne jesienne wieczory :)
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1903
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 29
Polecam.
Odsłon: 734
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1903
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 29
Polecam.
Odsłon: 734
Składniki
Po obraniu dynię kroimy w kostkę i pieczemy w piecu ok 30 minut w 200 stopniach. Po upieczeniu, miksujemy ją blenderem.
Na patelni rozgrzewamy oliwę i smażymy na niej cebulę pociętą w drobniutką kosteczkę, oraz czosnek. Dodajemy do musu z Dyni.
Całość gotujemy kilka minut, podajemy posypane grzankami zrobionymi z pieczywa.