Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie rozgrzewa w chłodne jesienne wieczory :)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1465
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 530
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1465
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 530
Składniki
Po obraniu dynię kroimy w kostkę i pieczemy w piecu ok 30 minut w 200 stopniach. Po upieczeniu, miksujemy ją blenderem.
Na patelni rozgrzewamy oliwę i smażymy na niej cebulę pociętą w drobniutką kosteczkę, oraz czosnek. Dodajemy do musu z Dyni.
Całość gotujemy kilka minut, podajemy posypane grzankami zrobionymi z pieczywa.