Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny żurek vel barszcz biały. Najlepiej będzie smakował po Sylwestrze ;)
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20053
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1704
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20053
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1704
Składniki
Z wywaru wyjąć miesiwa, wrzucić pokrojoną marchewke i pietruszkę, pokrojone grzybki i przyprawy (oprócz majeranku). Jak juz wszystko bedzie miękkie, wrzucić pokrojony drobno boczek, mięsa wedle uznania (ja wrzuciłam pokrojona szynkę domowej roboty - ze wsi :))) i biala kiełbaskę). Dodac pokrojone w kostkę ziemniaki - gotować aż będą miękkie. Dodać dobrze wymieszany zakwas. Podgotować kilka minut, doprawić majerankiem i śmietaną.
Smacznego :)) 28.12009