Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i pyszny sposób na domową kiszonkę. Przepis pochodzi z 435. odcinka programu "Ewa gotuje".
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 19
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3467
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 106
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 837
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 19
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3467
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 106
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 837
Składniki
Pietruszkę z natką upchnąć w słoiku ciasno (ale ostrożnie, by nie uszkodzić natki).
Dorzucić czosnek i ziarenka pieprzu.
Zalać solanką (wodę zagotować z solą i wystudzić).
Na górę wlać trochę oliwy. Słoik zamknąć i odstawić na trzy, cztery tygodnie.