Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
Ogórki myjemy i odcinamy końcówki W słoiku układamy część kopru i czosnku Następnie wkładamy ogórki i przykrywamy resztą koperku i czosnku Zalewamy posolonym wrzątkiem i zamykamy. Ja na litr wody daje czubatą łyżkę soli a czosnek delkatnie nacinam. Smacznego !!!