Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogorki są przepyszne : ostre, aromatyczne i chrupiace :) , a przy tym łatwe i szybkie do przygotowania :)
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 35
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 124
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 84
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 35
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 124
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 84
Składniki
Nieobrane ogórki pokroić na plastry grubosci ok. 1,5 cm, zasypać solą, odstawic na kilka-kilkanascie godzin. Odlać wodę, ale ogorkow nie wyciskac! Dodac wycisniety czosnek, chili, wymieszać z ogorkami. Zrobic zalewe - gorącą zalac ogorki, zakrecic sloiki. Nie trzeba pasteryzowac, jesli sloiki sie dobrze zamkną.