Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-kwaśny dodatek do mięsa i wędlin, tan trochę nietypowy bo z ogrodowej begonii. Zapach który się unosi podczas duszenia begonii jest cudowny a smak nieziemski. Koniecznie wypróbujcie. Łodygi begonii powinny być jędrne nie zdrewniałe,
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmian...
Odsłon: 526
Najpopularniejsze danie z mięsa mielonego to kotlety smażone. Jednak co zrobi...
Odsłon: 7846
Zupa Minestrone czyli włoska zupa z dużą ilością warzyw z makaronem.
Odsłon: 79
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmian...
Odsłon: 526
Najpopularniejsze danie z mięsa mielonego to kotlety smażone. Jednak co zrobi...
Odsłon: 7846
Zupa Minestrone czyli włoska zupa z dużą ilością warzyw z makaronem.
Odsłon: 79
Składniki
Przydomowe begonie dobrze opłukać, oderwać zdrewniałe części. Jabłka, opłukać, pokroić w kostkę, gniazda nasienne wyrzucić. Jabłka i pokrojoną begonię dusić z 1 łyżką cukru i sokiem z cytryny. Garnek przykryty i od czasu do czasu mieszać. Dusić kilka, kilkanaście minut do częściowego rozpadnięcia owoców i kwiatów. Pod koniec można doprawić solą i pieprzem.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 327
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 195