Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny dodatek do lodów, ciast czy deserów.
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 517
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 150
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 306
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 348
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 517
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 150
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 306
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 348
Składniki
Cukinię obieramy, usuwamy pestki i kroimy w kostkę. Przekładamy do garnka dodajemy sok z ananasa, cukry i sok z cytryny. Mieszamy i odstawiamy na godzinę żeby smaki się połączyły.
Następnie gotujemy około 25 minut na małym ogniu często mieszając. Przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy 20 minut. Przechowujemy w chłodnym ciemnym miejscu.