Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny dodatek do lodów, ciast czy deserów.
Polecam.
Odsłon: 65
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 88
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Polecam.
Odsłon: 65
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 88
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Składniki
Cukinię obieramy, usuwamy pestki i kroimy w kostkę. Przekładamy do garnka dodajemy sok z ananasa, cukry i sok z cytryny. Mieszamy i odstawiamy na godzinę żeby smaki się połączyły.
Następnie gotujemy około 25 minut na małym ogniu często mieszając. Przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy 20 minut. Przechowujemy w chłodnym ciemnym miejscu.