Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od mamy mojego męża i już z nami zostanie gdyż ta sałatka nam bardzo zasmakowała :)
Piwo deserowe z galaretek, bezalkoholowe. Polecam nawet dla kierowców i małyc...
Odsłon: 79
Dzisiejsza zapiekanka przygotowana na obiad. Zapiekanka z ziemniaków, kiełbas...
Odsłon: 191
Jako, że pięknie dziś tak słońce świeciło pięknie za oknem .... Hiszpańskie m...
Odsłon: 42
Piwo deserowe z galaretek, bezalkoholowe. Polecam nawet dla kierowców i małyc...
Odsłon: 79
Dzisiejsza zapiekanka przygotowana na obiad. Zapiekanka z ziemniaków, kiełbas...
Odsłon: 191
Jako, że pięknie dziś tak słońce świeciło pięknie za oknem .... Hiszpańskie m...
Odsłon: 42
Składniki
Buraki myjemy i gotujemy w skórce, obieramy dopiero po ugotowaniu. Następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach i przekładamy do dużej miski. Białą kapustę cienko siekamy i dodajemy do buraków. Cebulę kroimy w drobną kostkę i mieszamy z burakami i kapustą. Składniki zalewy zagotowujemy, wlewamy do warzyw i całość mieszamy. Przykrywamy ściereczką i odstawiamy na 2 godziny. Po tym czasie wkładamy do czystych słoików, zalewamy pozostałą zalewą, zakręcamy i pasteryzujemy 15-20 minut. Smacznego :)
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 298
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 181