Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jędrne,pyszne i pachnące majerankiem .......buzia:)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7470
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2410
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7470
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2410
Składniki
Buraczki w łupinach obgotować (10 min), obrać kiedy są jeszcze ciepłe i ewentualnie pokroić - te większe
Do każdego słoika wrzucić przyprawy (pieprz, liść, ziele,majeranek) , wypełnić buraczkami i zalać wrzącą zalewą
Pasteryzujemy krótko 5-10 min.
Smacznego- zimową porą