Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jędrne,pyszne i pachnące majerankiem .......buzia:)
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 769
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22813
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15231
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4920
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45835
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 769
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22813
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15231
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4920
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45835
Składniki
Buraczki w łupinach obgotować (10 min), obrać kiedy są jeszcze ciepłe i ewentualnie pokroić - te większe
Do każdego słoika wrzucić przyprawy (pieprz, liść, ziele,majeranek) , wypełnić buraczkami i zalać wrzącą zalewą
Pasteryzujemy krótko 5-10 min.
Smacznego- zimową porą