Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jędrne,pyszne i pachnące majerankiem .......buzia:)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 228
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 110
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 228
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 110
Składniki
Buraczki w łupinach obgotować (10 min), obrać kiedy są jeszcze ciepłe i ewentualnie pokroić - te większe
Do każdego słoika wrzucić przyprawy (pieprz, liść, ziele,majeranek) , wypełnić buraczkami i zalać wrzącą zalewą
Pasteryzujemy krótko 5-10 min.
Smacznego- zimową porą