Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasze ulubione, tradycyjne, choć nieco musieliśmy „od cukrzyć”.
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 331
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 559
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 331
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 559
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1040
Składniki
Buraczki myjemy, każde z osobna owijamy w folię aluminiową, pieczemy 80 min w temperaturze 180°C. Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy olej, do smaku doprawiamy octem, ksylitolem, solą i pieprzem.