Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasze ulubione, tradycyjne, choć nieco musieliśmy „od cukrzyć”.
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 526
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75331
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1599
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 526
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75331
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1599
Składniki
Buraczki myjemy, każde z osobna owijamy w folię aluminiową, pieczemy 80 min w temperaturze 180°C. Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy olej, do smaku doprawiamy octem, ksylitolem, solą i pieprzem.