Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne połączenie buraczków z cukiną, jako dodatek do mięs idealny, polecam :))
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 486
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 486
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Składniki
1. Buraczki należy ugotować w skórkach i po ostudzeniu obrać i pokroić w pół talarki ( użyłam małych buraczków ). 2. Cukinię obrałam ze skórki i również pokroiłam w pół talarki. 3. Cebulę obraną również pokroiłam w pół talarki ( dodałam pół kg ) Pokrojone warzywa wymieszałam ze składnikami zalewy, należy to odstawić na godzinkę by się ''przegryzło''
Po tym czasie przekładamy w słoiki wraz z sokiem i pasteryzujemy 25 minut. smacznego:))