Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne połączenie buraczków z cukiną, jako dodatek do mięs idealny, polecam :))
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2317
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3451
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4153
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73962
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 565
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2317
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3451
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4153
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73962
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 565
Składniki
1. Buraczki należy ugotować w skórkach i po ostudzeniu obrać i pokroić w pół talarki ( użyłam małych buraczków ). 2. Cukinię obrałam ze skórki i również pokroiłam w pół talarki. 3. Cebulę obraną również pokroiłam w pół talarki ( dodałam pół kg ) Pokrojone warzywa wymieszałam ze składnikami zalewy, należy to odstawić na godzinkę by się ''przegryzło''
Po tym czasie przekładamy w słoiki wraz z sokiem i pasteryzujemy 25 minut. smacznego:))