Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały zapas na zimę.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 23493
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9575
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2104
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4105
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 758
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 376
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 23493
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9575
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2104
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4105
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 758
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 376
Składniki
Wykonanie: Cebulki obrać, zalać wodą następnie odstawić na 12 godzin. Po czym odcedzić, przygotować taką samą solankę i odstawić ponownie na 48 godzin. Po tym czasie przygotować zalewę z podanych składników, przykryć i wystudzić. Cebulki odcedzić, wypłukać i ułożyć w wyparzonych słoikach i zalać zimną zalewą. Słoiki włożyć do rondelka z zimną wodą, pasteryzować przez około 20 minut. Podawać po upływie trzech miesięcy do mięs i wędlin.