Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszedł czas na przepisy z rabarbaru.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 165
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2834
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3641
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 165
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2834
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3641
Składniki
Wykonanie: Rabarbar obrać, pokroić w kostkę i wymieszać ze sparzonymi rodzynkami. Przełożyć do rondelka, dodać zmiażdżony czosnek, cebulę i przyprażyć na sucho. Następnie dodać resztę składników, doprawić do smaku według uznania i gotować przez 60 minut stale mieszając (chutney możemy zmiksować lecz nie koniecznie). Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 15 minut. Wspaniale nadaje się do gulaszów i potraw mięsnych.