Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszedł czas na przepisy z rabarbaru.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 346
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104598
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 355
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9113
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 346
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104598
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 355
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9113
Składniki
Wykonanie: Rabarbar obrać, pokroić w kostkę i wymieszać ze sparzonymi rodzynkami. Przełożyć do rondelka, dodać zmiażdżony czosnek, cebulę i przyprażyć na sucho. Następnie dodać resztę składników, doprawić do smaku według uznania i gotować przez 60 minut stale mieszając (chutney możemy zmiksować lecz nie koniecznie). Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 15 minut. Wspaniale nadaje się do gulaszów i potraw mięsnych.