Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny mój przepis specjalnie dla was przygotowałam i z wielką przyjemnością podzielę się z wami przepis już czeka na moim blogu który znajdziecie pod nazwą Kuchnia domowa Agi
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 185
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 914
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 185
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 914
Składniki
Ugotować zalewę i ją ostudzić następnie przygotować cukinię oczyścić ją z nasion i pokroić dowolnie, posolić i co jakiś czas wymieszać aby puściła soki i zmiękła. Po puszczeniu soków wylać go z cukinii
Przygotować słoiki wkładając do nich składniki z opisu następnie ciasno ułożyć cukinię, zalać wystudzoną zalewą, szczelnie zakręcić i wstawić do garnka. Od czasu zagotowania pasteryzować na wolnym ogniu przez 15 minut
Gotową cukinię w słoikach należy przechowywać w zimnej i ciemnej piwnicy