Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako dodatek do obiadu lub chlebka cz nawet grillowanych mięs.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1525
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1393
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 286
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1525
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1393
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 286
Składniki
Wszystkie warzywa opłukane/obrane pokroić w plastry.Wymieszać z zalewą i odstawić na noc.Następnego dnia warzywa z zalewą wkładać do słoików i gotować około 30 minut.