Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia w tym wykonaniu jest przepyszna,aromatyczna,chrupiąca,smakowita… Polecam serdecznie smakoszom cukinii i selerowych naci:)
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 86
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 214
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 86
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 214
Składniki
Umytą cukinię pokroić w paski,grubość jaką chcemy. Marchew i cebulkę pokroić w cieńkie paski. Jeśli cukinia ma już pestki należy je wykroić.Moja nie miała. Na spod słoika 0/5 l,dać seler,po plasterku marchewki i cebulki. Włożyć pokrojoną cukinię,zalać gotującą zalewą. Wytrzeć boki słoika zakręcić i dać do garnka wyłożonego na spodzie ściereczką. Słoiki zalać wodą tak by 2cm było ponad....pasteryzować poł godz.od momentu zagotowania. Gorące wyjmować i obracać do góry dnem. Smacznego życzę!