Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia w tym wykonaniu jest przepyszna,aromatyczna,chrupiąca,smakowita… Polecam serdecznie smakoszom cukinii i selerowych naci:)
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1062
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 374
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3240
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 693
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1062
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 374
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3240
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 693
Składniki
Umytą cukinię pokroić w paski,grubość jaką chcemy. Marchew i cebulkę pokroić w cieńkie paski. Jeśli cukinia ma już pestki należy je wykroić.Moja nie miała. Na spod słoika 0/5 l,dać seler,po plasterku marchewki i cebulki. Włożyć pokrojoną cukinię,zalać gotującą zalewą. Wytrzeć boki słoika zakręcić i dać do garnka wyłożonego na spodzie ściereczką. Słoiki zalać wodą tak by 2cm było ponad....pasteryzować poł godz.od momentu zagotowania. Gorące wyjmować i obracać do góry dnem. Smacznego życzę!