Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne do dania głównego jak i na zimę
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 176
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 527
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 87
Polecam.
Odsłon: 631
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 936
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 176
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 527
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 87
Polecam.
Odsłon: 631
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 936
Składniki
wykonanie :Cukinii nie obierać tylko umyć i wydrążyć środek pokroić dowolnie. Do słoików włożyć wszystko z opisu oraz pokrojoną cukinię, zalać wystudzoną zalewą, zakręcić słoiki, wstawić do garnka, zalać wodę prawie pod pokrywkę. Pasteryzować 15 minut od zagotowania na wolnym ogniu. Z tych samych składników robię też korniszony.