Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowity zapas na zimę do sałatek i przekąsek.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 275
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1042
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4093
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 275
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1042
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4093
Składniki
Wykonanie: Cukinię pokroić w słupki, ułożyć w wyparzonych słoikach, dodać równomiernie obrane ząbki czosnku i gorczycę. Wodę zagotować z octem, cukrem i solą. Następnie gorącą zalewą zalać cukinię i pasteryzować przez 20 minut.