Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowity zapas na zimę do sałatek i przekąsek.
pyszny tort dla miłosników sushi na niedzielne śniadanie świateczne
Odsłon: 1380
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 121
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 661
pyszny tort dla miłosników sushi na niedzielne śniadanie świateczne
Odsłon: 1380
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 121
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 661
Składniki
Wykonanie: Cukinię pokroić w słupki, ułożyć w wyparzonych słoikach, dodać równomiernie obrane ząbki czosnku i gorczycę. Wodę zagotować z octem, cukrem i solą. Następnie gorącą zalewą zalać cukinię i pasteryzować przez 20 minut.