Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka do obiadu na zimę.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2335
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18097
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2061
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2335
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18097
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2061
Składniki
Wykonanie: Buraczki ugotować, odcedzić, obrać i zetrzeć razem z cukinią(młodą nie obierać). Przyprawić, połączyć z posiekanym czosnkiem i wymieszać. Z podanych składników ugotować zalewę. Buraczki przełożyć do wyparzonych słoików. Gorącą zalewą zalać buraczki, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 15 minut.