Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i aromatyczny czosnek w oleju z dodatkiem ziół, idealnie nadaje się jako przystawka do wędlin i mięs. Olej idealnie nadaje się do sosów do sałatek czy surówek .
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 41
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 562
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5521
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 41
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 562
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5521
Składniki
Słoiczki umyj osusz. Czosnek obierz, na dno każdego słoika wsyp po łyżeczce ziół prowansalskiech, papryki chili, gorczycy i po kilka ziarenek kolorowego pieprzu dodaj czosnek .
Całość zalej oliwą z oliwek zakręć i potrząśnij słoikiem do połączenia składników. Pasteryzuj około 20 minut. Po wyjęciu odwracaj do góry dnem.