Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i aromatyczny czosnek w oleju z dodatkiem ziół, idealnie nadaje się jako przystawka do wędlin i mięs. Olej idealnie nadaje się do sosów do sałatek czy surówek .
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1250
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1653
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 547
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 327
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1250
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1653
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 547
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 327
Składniki
Słoiczki umyj osusz. Czosnek obierz, na dno każdego słoika wsyp po łyżeczce ziół prowansalskiech, papryki chili, gorczycy i po kilka ziarenek kolorowego pieprzu dodaj czosnek .
Całość zalej oliwą z oliwek zakręć i potrząśnij słoikiem do połączenia składników. Pasteryzuj około 20 minut. Po wyjęciu odwracaj do góry dnem.