Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i aromatyczny czosnek w oleju z dodatkiem ziół, idealnie nadaje się jako przystawka do wędlin i mięs. Olej idealnie nadaje się do sosów do sałatek czy surówek .
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13275
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2599
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3747
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4770
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13275
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2599
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3747
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4770
Składniki
Słoiczki umyj osusz. Czosnek obierz, na dno każdego słoika wsyp po łyżeczce ziół prowansalskiech, papryki chili, gorczycy i po kilka ziarenek kolorowego pieprzu dodaj czosnek .
Całość zalej oliwą z oliwek zakręć i potrząśnij słoikiem do połączenia składników. Pasteryzuj około 20 minut. Po wyjęciu odwracaj do góry dnem.