Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czosnek marynowany z papryką wędzoną i ziołami, idealnie nadaje się jako dodatek do dań mięsnych, a olej można wykorzystać jako dressing do sałatek.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2469
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 126
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 224
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2469
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 126
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 224
Składniki
Czosnek obierz włóż do słoików. Do każdego słoika dodaj po łyżeczce ziół prowansalskiech i papryki wędzonej całość zalej olejem , słoiki zakręć i potrząśnij żeby składniki się połączyły.
Pasteryzuj około 20 minut. Po wyjęciu odwracaj do góry dnem. Smacznego.