Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czosnek marynowany z papryką wędzoną i ziołami, idealnie nadaje się jako dodatek do dań mięsnych, a olej można wykorzystać jako dressing do sałatek.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2546
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3105
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102031
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6414
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2546
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3105
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102031
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6414
Składniki
Czosnek obierz włóż do słoików. Do każdego słoika dodaj po łyżeczce ziół prowansalskiech i papryki wędzonej całość zalej olejem , słoiki zakręć i potrząśnij żeby składniki się połączyły.
Pasteryzuj około 20 minut. Po wyjęciu odwracaj do góry dnem. Smacznego.