Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czosnek marynowany z papryką wędzoną i ziołami, idealnie nadaje się jako dodatek do dań mięsnych, a olej można wykorzystać jako dressing do sałatek.
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 26
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 16
Przepis na babkę piaskową przybył do Polski ze wschodu, a za panowania króla...
Odsłon: 208946
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 26
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 16
Przepis na babkę piaskową przybył do Polski ze wschodu, a za panowania króla...
Odsłon: 208946
Składniki
Czosnek obierz włóż do słoików. Do każdego słoika dodaj po łyżeczce ziół prowansalskiech i papryki wędzonej całość zalej olejem , słoiki zakręć i potrząśnij żeby składniki się połączyły.
Pasteryzuj około 20 minut. Po wyjęciu odwracaj do góry dnem. Smacznego.