Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką maggi można dodawać nie tylko do zup takich jak krupnik czy rosół, ale też do mięs, sosów i makaronów. Wiecie że maggi istnieje od 1886 r ?!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1339
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12699
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4070
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1339
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12699
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4070
Składniki
Lubczyk dokładnie opłucz, potem osusz papierowym ręcznikiem. Listki drobno pokrój, przesyp do robota kuchennego z ostrzem, dodaj sól, szczyptę pieprzu i olej.
Miksuj aż powstanie dość gładka masa. Gotową maggi przełóż do wyparzonego słoiczka, zakręć i przechowuj w lodówce. Po pasty można dodać trochę cebuli, lub suszone grzyby.