Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką maggi można dodawać nie tylko do zup takich jak krupnik czy rosół, ale też do mięs, sosów i makaronów. Wiecie że maggi istnieje od 1886 r ?!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1498
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1706
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 63
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1498
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1706
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 63
Składniki
Lubczyk dokładnie opłucz, potem osusz papierowym ręcznikiem. Listki drobno pokrój, przesyp do robota kuchennego z ostrzem, dodaj sól, szczyptę pieprzu i olej.
Miksuj aż powstanie dość gładka masa. Gotową maggi przełóż do wyparzonego słoiczka, zakręć i przechowuj w lodówce. Po pasty można dodać trochę cebuli, lub suszone grzyby.