Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką maggi można dodawać nie tylko do zup takich jak krupnik czy rosół, ale też do mięs, sosów i makaronów. Wiecie że maggi istnieje od 1886 r ?!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1356
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1391
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1356
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1391
Składniki
Lubczyk dokładnie opłucz, potem osusz papierowym ręcznikiem. Listki drobno pokrój, przesyp do robota kuchennego z ostrzem, dodaj sól, szczyptę pieprzu i olej.
Miksuj aż powstanie dość gładka masa. Gotową maggi przełóż do wyparzonego słoiczka, zakręć i przechowuj w lodówce. Po pasty można dodać trochę cebuli, lub suszone grzyby.