Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką maggi można dodawać nie tylko do zup takich jak krupnik czy rosół, ale też do mięs, sosów i makaronów. Wiecie że maggi istnieje od 1886 r ?!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 236
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1045
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 236
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1045
Składniki
Lubczyk dokładnie opłucz, potem osusz papierowym ręcznikiem. Listki drobno pokrój, przesyp do robota kuchennego z ostrzem, dodaj sól, szczyptę pieprzu i olej.
Miksuj aż powstanie dość gładka masa. Gotową maggi przełóż do wyparzonego słoiczka, zakręć i przechowuj w lodówce. Po pasty można dodać trochę cebuli, lub suszone grzyby.