Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ewa Wachowicz podpowiada jak zrobić i prawidłowo zawekować przecier z pomidorów. Przepis pochodzi z 459. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1532
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 60
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 43
Kresowe łężnie to kotlety ziemniaczane z farszem z kapusty kiszonej. To danie...
Odsłon: 1850
Takie dania przywołują najlepsze wspomnienia z dzieciństwa.
Odsłon: 133
Pierś z kurczaka nie musi być nudna. Cienko rozbita, z kremowym i aromatyczny...
Odsłon: 3929
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1532
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 60
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 43
Kresowe łężnie to kotlety ziemniaczane z farszem z kapusty kiszonej. To danie...
Odsłon: 1850
Takie dania przywołują najlepsze wspomnienia z dzieciństwa.
Odsłon: 133
Pierś z kurczaka nie musi być nudna. Cienko rozbita, z kremowym i aromatyczny...
Odsłon: 3929
Składniki
Pomidory pokroić na kawałki. Przełożyć do garnka i rozgotować. Przetrzeć przez sito i przyprawić solą oraz cukrem. Przełożyć do słoików. Zakręcić i zapasteryzować.