Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia doskonale sprawdza się nie tylko jako ozdoba podczas Halloween, ale również jako pyszny i zdrowy składnik w domowej, tradycyjnej kuchni. Jej słodko-kwaśny smak idealnie pasuje do wielu potraw. Przygotowanie dynii marynowanej nie jest trudne, a efekt jest pyszny!
Lekki, wegański obiadek na słodko, który polecam każdemu, kto lubi smak kokos...
Odsłon: 298
Smaczna jarska młoda kapusta duszona z marchewką , koperkiem i szczypiorkiem...
Odsłon: 2158
Prosty i smaczny deserek galaretki z bitą śmietaną idealny na upalne dni.
Odsłon: 619
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 6326
Smaczna jarska młoda kapusta duszona z marchewką , koperkiem i szczypiorkiem...
Odsłon: 2158
Prosty i smaczny deserek galaretki z bitą śmietaną idealny na upalne dni.
Odsłon: 619
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 6326
Składniki
Dynię umyć, obrać, miąższ pokroić w kostkę, sparzyć wrzącą wodą, odcedzić i włożyć do wyparzonych słoików. Z wody, cukry, octu i przypraw przygotować zalewę i gorącą zalać dynię. Pasteryzować przed 20 minut.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Syrop z kwiatów hyćki-czarnego bzu
Przetwory
Kapusta małosolna
Przetwory
Nalewka z kwiatów czarnego bzu
Przetwory
Ocet z kwiatów czarnego bzu
Syrop z kwiatów hyćki-czarnego bzu
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 363
Kapusta małosolna
Czy wiesz, że ogórki to nie jedyne warzywo, które smakuje wyśmienicie, gdy je...
Odsłon: 2949