Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i chrupiąca dynia idealna do dań mięsnych, rybnych lub jako przystawka czy przekąska.
Idealny schab na pierwszy i drugi dzień Świąt.
Odsłon: 11
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 547
Przepyszne i pachnące świętami babeczki, które można przygotować z dziećmi z...
Odsłon: 74
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 175
Idealny schab na pierwszy i drugi dzień Świąt.
Odsłon: 11
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 547
Przepyszne i pachnące świętami babeczki, które można przygotować z dziećmi z...
Odsłon: 74
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 175
Składniki
Z podanych składników ugotuj zalewę Dynie obierz, usuń pestki i pokrój na dowolnej długości paski.
W słoikach układaj dynię, zalej zalewą i zakręć słoiki. Pasteryzuj około 15 minut. Po wyjęciu odwracaj do góry dnem. Przechowuj w chłodnym miejscu.