Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i chrupiąca dynia idealna do dań mięsnych, rybnych lub jako przystawka czy przekąska.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 196
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 196
Składniki
Z podanych składników ugotuj zalewę Dynie obierz, usuń pestki i pokrój na dowolnej długości paski.
W słoikach układaj dynię, zalej zalewą i zakręć słoiki. Pasteryzuj około 15 minut. Po wyjęciu odwracaj do góry dnem. Przechowuj w chłodnym miejscu.