Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do naleśników ,jak również do szarlotki na zimę.
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14283
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19424
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1766
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14283
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19424
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1766
Składniki
Jabłka obrać ,utrzeć na tarce o grubszych oczkach.Pigwę nie obierać ,tylko utrzeć na tarce ze skórką.
Do garnka włożyć jabłka, pigwę dodać cukier gotować na wolnym ogniu około 30 min.,gdy dżem będzie dostatecznie gęsty.