Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do naleśników ,jak również do szarlotki na zimę.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 13
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 45
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7965
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 13
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 45
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7965
Składniki
Jabłka obrać ,utrzeć na tarce o grubszych oczkach.Pigwę nie obierać ,tylko utrzeć na tarce ze skórką.
Do garnka włożyć jabłka, pigwę dodać cukier gotować na wolnym ogniu około 30 min.,gdy dżem będzie dostatecznie gęsty.