Przetwory Przepis na:
Autor: klaudyna1957
Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 1214
Dodano: 27.06.2009
Odsłon: 9692
jagody przebieramy,płuczemy,odsączamy na sicie przesypujemy do naczynia zasypujemy cukrem i odstawiamy na 2 godziny następnie podgrzewamy i wsypujemy żel gotujemy 2 minuty wkładamy w suche słoiczki.
Zgłoś do usunięcia
0 Kto głosował? | Odpowiedz
klaudyna1957 70
klaudyna1957 84
klaudyna1957 86
Tradycyjna_.. 12
Tradycyjna_.. 4
Tradycyjna_.. 5
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

klaudyna1957 15 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
powinno się przechowywać do 6 miesięcy,ale i dłużej można mam to wypróbowane.0 Kto głosował? | Odpowiedz

mama-oski 14 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
mam pytanie, jak długo taki dżemik można przechowywac?0 Kto głosował? | Odpowiedz

miss52 11 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam makaron wstążki polany masełkiem i przsmażonymi jagodami z cukrem,pycha polecam,Ania0 Kto głosował? | Odpowiedz