Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękny, jesienny kolor... Już tylko dla tego opłaca się zrobić dżem z dyni.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5006
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4852
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44931
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 555
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5006
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4852
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44931
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 555
Składniki
Dynię i jabłka obieram, kroję w kostkę i gotuję aż się rozpadną. W międzyczasie wrzucam cukier i galaretkę. Gotuję na małym ogniu często mieszając.
Gotowy dżem przekładam do słoików. Pasteryzuję 15 minut od zagotowania wody.