Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dzieci lubią go jeść prosto ze słoika
Dynię i jabłka obrać ze skóry, usunąć gniazda nasienne i pokroić na małe kawałki. Przełożyć do osobnych garnków, podlać odrobiną wody i gotować aż się rozpadną. Wymieszać dynię z jabłkami, dodać 1,5 kg cukru, cukier waniliowy i galaretkę pomarańczową. Smażyć aż dżem będzie gesty. Przełożyć do słoików. Pasteryzować ok. 20 minut.
Zdrowy napój z fermentowanej herbaty, wzmacniający odporność i usprawniający...
Odsłon: 5194
Ogórki kanapkowe z kurkumą to świetny pomysł na zdrowy dodatek do pieczywa i...
Odsłon: 151
Małosolne z lekko podkręconym smakiem!
Odsłon: 67
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 88
Ogórki kanapkowe z kurkumą to świetny pomysł na zdrowy dodatek do pieczywa i...
Odsłon: 151
Małosolne z lekko podkręconym smakiem!
Odsłon: 67
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 88
Składniki
Dynię i jabłka obrać ze skóry, usunąć gniazda nasienne i pokroić na małe kawałki. Przełożyć do osobnych garnków, podlać odrobiną wody i gotować aż się rozpadną. Wymieszać dynię z jabłkami, dodać 1,5 kg cukru, cukier waniliowy i galaretkę pomarańczową. Smażyć aż dżem będzie gesty. Przełożyć do słoików. Pasteryzować ok. 20 minut.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Marynowane czereśniowe papryczki cherry.
Przetwory
Małosolne z kolendrą
Przetwory
Kurczak w słoiku
Przetwory
OGÓRKI KANAPKOWE Z KURKUMĄ
Marynowane czereśniowe papryczki cherry.
Papryczki cherry są smaczne, zdrowe, są idealne jako dodatek do dań. Polecam.
Odsłon: 17
Małosolne z kolendrą
Małosolne z lekko podkręconym smakiem!
Odsłon: 67