Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1622
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2569
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1622
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2569
Składniki
Kiwi umyć,obrać i pokroić w kostkę. Jabłka umyć,obrać,zetrzeć na tarce o grubych oczkach i skropić sokiem z cytryny. Owoce przełożyć do garnka,dodać cukier i smażyć do uzyskania jednolitej konsystencji. Przełożyć gotowy dżem do słoiczków i postawić do góry dnem (do zassania zakrętki) lub poddać pasteryzacji. Smacznego:)