Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dżem do naleśników.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2250
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2211
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 679
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 987
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1090
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2250
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2211
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 679
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 987
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1090
Składniki
Wykonanie: Rabarbar opłukać, obrać, pokroić, z bananów zdjąć skórkę i również pokroić. Następnie zasypać cukrem i odstawić do następnego dnia pod przykryciem. Po czym całość zagotować, dodać żelfix, sok z cytryn i smażyć na małym ogniu przez około 10 minut. Gorący dżem przełożyć do wyparzonych słoików i od razu odwrócić do góry dnem do ostygnięcia.