Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka w słoikach smak lata
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3737
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1280
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3737
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1280
Składniki
Fasolkę myję obcinam końcówki i przekazuję na pół i daję do słoików i do każdego 1 litrowego słoika sól i ocet i zalewam wrzątkiem i pasteryzuję na mokro pierwszego dnia 1 godzinę i kolejnego 1 godzinę po dokładne wykonanie zapraszam na film .