Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka w słoikach smak lata
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 213
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3180
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 972
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 806
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 213
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3180
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 972
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 806
Składniki
Fasolkę myję obcinam końcówki i przekazuję na pół i daję do słoików i do każdego 1 litrowego słoika sól i ocet i zalewam wrzątkiem i pasteryzuję na mokro pierwszego dnia 1 godzinę i kolejnego 1 godzinę po dokładne wykonanie zapraszam na film .