Do góry

Przetwory Przepis na:

Fasolka konserwowa do słoików na zimę

Fasolka konserwowa do słoików na zimę

Autor:

Przepisów i artykułów: 88 Ocena: 431

Dodano:

Odsłon: 1460

Fasolka w słoikach smak lata

Składniki

  • Fasolka szparagowa dowolna ilość
  • sól łyżka na słoik
  • ocet 1łyżka na słoik
  • Przegotowana woda
5-6 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Fasolka konserwowa do słoików na zimę

Przygotowanie

  1. Fasolkę myję obcinam końcówki i przekazuję na pół i daję do słoików i do każdego 1 litrowego słoika sól i ocet i zalewam wrzątkiem i pasteryzuję na mokro pierwszego dnia 1 godzinę i kolejnego 1 godzinę po dokładne wykonanie zapraszam na film .

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń