Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka w słoikach smak lata
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 22245
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8885
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 704
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8497
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 22245
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8885
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 704
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8497
Składniki
Fasolkę myję obcinam końcówki i przekazuję na pół i daję do słoików i do każdego 1 litrowego słoika sól i ocet i zalewam wrzątkiem i pasteryzuję na mokro pierwszego dnia 1 godzinę i kolejnego 1 godzinę po dokładne wykonanie zapraszam na film .