Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze świeża fasolka. Wspaniała do sałatek i na gorąco.
Karp to ryba, która gości prawie na wszystkich wigilijnych stołach. Mój karp...
Odsłon: 747
Bardzo lubię wracać do smaków dzieciństwa i przypominać sobie najlepsze potra...
Odsłon: 653
Dzisiaj dobre mięso w doborowym towarzystwie czyli pieczarki. Połączenie łopa...
Odsłon: 483
Pyszne, puszyste i pachnące przyprawą korzenną muffinki, idealne na świąteczn...
Odsłon: 41
Karp to ryba, która gości prawie na wszystkich wigilijnych stołach. Mój karp...
Odsłon: 747
Bardzo lubię wracać do smaków dzieciństwa i przypominać sobie najlepsze potra...
Odsłon: 653
Dzisiaj dobre mięso w doborowym towarzystwie czyli pieczarki. Połączenie łopa...
Odsłon: 483
Pyszne, puszyste i pachnące przyprawą korzenną muffinki, idealne na świąteczn...
Odsłon: 41
Składniki
Fasolkę oczyścic i dokładnie umyc. Ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem cukru (tak, jak zwykle - uważac, by nie rozgotowac). By nie straciła koloru delikatnie zakwasic sokiem z cytryny (ok. 1 łyżki na 4l) lub octem. Gorącą fasolkę przełożyc do słoików, zalac wodą, w której się gotowała, mocno zakręcic. Smacznego.
Fasolkę oczyścic i dokładnie umyc.
Ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem cukru (tak, jak zwykle - uważac, by nie rozgotowac). By nie straciła koloru delikatnie zakwasic sokiem z cytryny (ok. 1 łyżki na 4l) lub octem.
Gorącą fasolkę przełożyc do słoików, zalac wodą, w której się gotowała, mocno zakręcić. Smacznego.