Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze świeża fasolka. Wspaniała do sałatek i na gorąco.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2623
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1217
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1557
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2623
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1217
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1557
Składniki
Fasolkę oczyścic i dokładnie umyc. Ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem cukru (tak, jak zwykle - uważac, by nie rozgotowac). By nie straciła koloru delikatnie zakwasic sokiem z cytryny (ok. 1 łyżki na 4l) lub octem. Gorącą fasolkę przełożyc do słoików, zalac wodą, w której się gotowała, mocno zakręcic. Smacznego.
Fasolkę oczyścic i dokładnie umyc.
Ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem cukru (tak, jak zwykle - uważac, by nie rozgotowac). By nie straciła koloru delikatnie zakwasic sokiem z cytryny (ok. 1 łyżki na 4l) lub octem.
Gorącą fasolkę przełożyc do słoików, zalac wodą, w której się gotowała, mocno zakręcić. Smacznego.