Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa sałatkowa.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1228
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 164
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1228
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 164
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
Fasolkę układa się w słoikach. Składniki zalewy miesza się i wlewa do słoików. Słoiki się zakręca i pasteryzuje się 20-25 minut od zagotowania się wody. Konserwowa fasolka jest świetna do sałatek. Smacznego :)