Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa sałatkowa.
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5015
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1890
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 51
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5015
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1890
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 51
Składniki
Fasolkę układa się w słoikach. Składniki zalewy miesza się i wlewa do słoików. Słoiki się zakręca i pasteryzuje się 20-25 minut od zagotowania się wody. Konserwowa fasolka jest świetna do sałatek. Smacznego :)