Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa sałatkowa.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1398
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1324
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 307
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1398
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1324
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 307
Składniki
Fasolkę układa się w słoikach. Składniki zalewy miesza się i wlewa do słoików. Słoiki się zakręca i pasteryzuje się 20-25 minut od zagotowania się wody. Konserwowa fasolka jest świetna do sałatek. Smacznego :)