Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na domowe przetwory. Dodatek cząbru podkreśla smak owoców.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 116
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 87
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 116
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 87
Składniki
Truskawki kroimy na mniejsze części, podobnie ananas. Przekładamy do rondelka, zalewamy zimną wodą, zagotowujemy, zmniejszamy płomień, gotujemy 10 min. Do smaku doprawiamy ksylitolem. Mąkę rozprowadzamy w zimnej wodzie, dodajemy do owoców, zagotowujemy, przekładamy do słoiczków, zakręcamy, ustawiamy na zakrętkach do wystudzenia.