Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na domowe przetwory. Dodatek cząbru podkreśla smak owoców.
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 350
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 392
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 378
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 313
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 350
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 392
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 378
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 313
Składniki
Truskawki kroimy na mniejsze części, podobnie ananas. Przekładamy do rondelka, zalewamy zimną wodą, zagotowujemy, zmniejszamy płomień, gotujemy 10 min. Do smaku doprawiamy ksylitolem. Mąkę rozprowadzamy w zimnej wodzie, dodajemy do owoców, zagotowujemy, przekładamy do słoiczków, zakręcamy, ustawiamy na zakrętkach do wystudzenia.