Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...jesienią jak co roku grzybki marynowane to obowiązkowa pozycja w przetworach. Najbardziej smakują mi maślaki marynowane i prawdziwki oczywiście. Zawsze korzystam z tego przepisu...
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 45
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2012
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 45
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2012
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Grzyby należy dokładnie oczyść z piasku i liści i przepłukać w wodzie. Zagotować wodę w dużym garnku; osolić. Grzyby wrzucić na wrzątek i gotować około 5 minut.
Wszystkie składniki zalewy zagotować.
Odcedzone grzyby rozłożyć do wcześniej przygotowanych słoików. Zalać gotującą się zalewą i od razu zakręcić. Grzyby w słoikach odwrócić do góry dnem i zostawić do ostudzenia.