Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybobranie w tym roku szczególnie udane. Część zdobyczy wysuszona, część zjedzona na bieżąco, a pozostała część zamarynowana. Przedstawiam przepis na grzyby w przecierze pomidorowym.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17812
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1891
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15647
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17812
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1891
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15647
Składniki
Grzyby ugotować, cebulę zeszklić na oleju i wymieszać z grzybami. Następnie dodać przecier, sól, pieprz i dusić na wolnym ogniu około 20 min. Ciepłe nakładać do słoi i pasteryzować 40 minut.