Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybobranie w tym roku szczególnie udane. Część zdobyczy wysuszona, część zjedzona na bieżąco, a pozostała część zamarynowana. Przedstawiam przepis na grzyby w przecierze pomidorowym.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 173
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9424
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 995
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 173
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9424
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 995
Składniki
Grzyby ugotować, cebulę zeszklić na oleju i wymieszać z grzybami. Następnie dodać przecier, sól, pieprz i dusić na wolnym ogniu około 20 min. Ciepłe nakładać do słoi i pasteryzować 40 minut.