Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzą się jako dodatek do obiadu, kanapek albo koreczków.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4128
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416289
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2835
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4128
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416289
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2835
Składniki
Grzyby oczyścić i podgotować przez kilka minut w wodzie.
Na oleju udusić cebulę, dodać podgotowane grzyby i koncentrat pomidorowy rozmieszany w wodzie.
Dodać cukier, ocet, paprykę i resztę przypraw, wymieszać, dusić przez kilka minut.
Przełożyć do słoików, pasteryzować ok. 15 minut.