Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i na zimno i na ciepło.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1163
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4031
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1392
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1163
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4031
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1392
Składniki
Ugotować zebrane w lesie grzyby i odcedzić z nadmiaru wody, cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na patelni, dodać ocet, cukier i koncentrat i chwilę posmażyć. Dodać do ugotowanych grzybów, doprawić według gustu do smaku, chwilkę podsmażyć. Przełożyć do słoików i pasteryzować 20 min.