Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i na zimno i na ciepło.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 438
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 438
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Ugotować zebrane w lesie grzyby i odcedzić z nadmiaru wody, cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na patelni, dodać ocet, cukier i koncentrat i chwilę posmażyć. Dodać do ugotowanych grzybów, doprawić według gustu do smaku, chwilkę podsmażyć. Przełożyć do słoików i pasteryzować 20 min.